Schoon Goed en Snel Nederland                                        Telefoonnummer 085-0470465

Diensten

Wij verzorgen schoonmaakdiensten in allerlei gebouwen, zoals scholen, kantoorpanden, bedrijfsruimten en recreatie woningen op diverse vakantie parken.

Speciale wensen en behoeften voor de schoonmaak van uw pand ? Door onze flexibele en servicegerichte houding passen wij onze dienst verlening hierop aan. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak in de avonduren, in de vroege ochtend of ook het buitenglas periodiek mee laten wassen. 

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van recreatie woningen voor de zgn. grote schoonmaak zowel de binnen als buitenzijde reinigen (middels hoge druk en speciale duurzame coatings welke vuil afstotend zijn. Ook het voor het interieur hebben wij specialisten in dienst voor het reinigen van meubels etc. Voor zowel het reinigen van de binnen en buiten- zijde, als het meubilair bieden wij specialen onderhouds- contracten aan tegen zeer scherpe prijzen.

Wij hebben eigen professionele schoonmaakmedewerkers in dienst. Zij beschikken over de juiste opleidingen, vaardigheden, middelen en materialen om de schoonmaak uit te voeren. 

Onze medewerkers worden getraind op pro-activiteit en een signalerende rol. Zien zij een kapotte lamp in de sanitaire ruimte ? Dan melden zij dit direct. Samen zorgen we voor een schone en representatieve uitstraling van uw pand.

Wij leveren diverse diensten, zoals dagschoonmaak, resultaatgericht schoonmaken specialistische diensten.

Al onze werkzaamheden worden duurzaam uitgevoerd.

 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

E-mailen
Bellen